Thorbjørn Olesen misser cuttet i USA

Det blev ikke en god turnering for Thorbjørn Olesen, da danskeren missede cuttet i The Players Championship.

Thorbjørn Olesen misser cuttet i USA

Golfspilleren Thorbjørn Olesen klarede ikke cuttet i PGA-turneringen The Players Championship. Det står klart efter fredagens anden runde.

Danskeren gik runden i 76 slag, fire slag over banens par, og det rakte ikke til at nå med i weekendens finalerunder. Samlet er Olesen fem slag over par.

- Jeg spillede simpelthen ikke godt nok, greens var svære at læse, og bermudagræsset gjorde mig usikker på linjerne. Men jeg skal nok komme efter det med tiden.

- Jeg har blandt andet talt med Justin Rose om det, og han havde de samme problemer i starten af sin karriere, siger Olesen til Viasat Sport.

Spanieren Sergio Garcia fører turneringen i Florida i samlet 11 slag under par, et enkelt slag foran Tiger Woods og hele 16 slag bedre end Olesen.

Den seneste måned har Olesen døjet med nakkesmerter i kølvandet på et biluheld i marts, og også lyskeproblemer fra tidligere på året har plaget ham.

Topformen er derfor et stykke væk, og Olesen kom skidt fra start på fredagens runde med blandt andet fire bogeyer på de første ni huller.

- Så blev jeg nødt til at være aggressiv, hvis jeg skulle gøre mig håb om at klare cuttet, og det kostede yderligere nogle slag, forklarer Olesen.

Det endte med både en bogey og en dobbeltbogey på de sidste ni huller, og så kunne i alt tre birdier i løbet af dagen ikke redde den danske golfkomet.

Allerede søndag rejser Olesen til Bulgarien, hvor næste store opgave venter fra på torsdag ved VM i hulspil, Volvo World Match Play Championship. Olesen står foran sin debut i den turnering.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.