Thorbjørn Olesen ryger en plads tilbage i Dubai

Golfspilleren Thorbjørn Olesen røg ned på tredjepladsen ved Dubai Desert Classic på lørdagens tredje runde

Thorbjørn Olesen ligger samlet nummer tre ved Dubai Desert Classic.Foto: Scanpix

Thorbjørn Olesen ligger samlet nummer tre ved Dubai Desert Classic.Foto: Scanpix

DUBAI:Thorbjørn Olesen holder fortsat fast i en topplacering ved European Tour-turneringen Dubai Desert Classic, men danskeren røg på lørdagens tredje runde en enkelt plads ned i den samlede stilling.

Her er Olesen nu nummer tre trods en solid runde i 67 slag, fem under banens par. Desværre for Olesen var skotten Stephen Gallacher flyvende med en runde i 62 slag.

Det bringer Stephen Gallacher ned på samlet 21 slag under par - fem bedre en Olesen, som inden runden delte andenpladsen med skotten.

Den anden dansker i finalerunden røg også tilbage. Andreas Hartø gik fem pladser tilbage og er nu delt nummer 10 - 10 slag efter den førende.

Olesen har som ambition at vinde to turneringer i år. Han er indtil videre noteret for én turneringssejr i karrieren. Den blev sikret sidste år ved Sicilian Open. Den triumf var med til at gøre ham til årets golfspiller i Danmark 2012.

Olesen har alt i alt fået en fin start på 2013-sæsonen. Han ligger indtil videre nummer otte på European Tours pengeliste efter blandt andet at have opnået en andenplads i Abu Dhabi Golf Championship./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.