Thorbjørn Olesen sigter langt på golfbanen

Danmarks bedste golfspiller i øjeblikket vil ikke sætte sig nemme mål, og derfor går han efter to sejre i år.

Thorbjørn Olesen sigter langt på golfbanen

Den danske golfkomet Thorbjørn Olesen har store ambitioner, og målet er at vinde mindst to turneringer i denne sæson.

- Jeg sætter mig ikke nemme mål. At vinde én turnering er super, og det gjorde jeg sidste år. Så er det klart, at jeg i år vil forsøge at sætte nogle mål, der er endnu højere, lyder det fra 23-årige Thorbjørn Olesen.

Sidste år sejrede han ved European Tour-turneringen Sicilian Open og sikrede sig dermed karrierens hidtil eneste sejr på højeste niveau.

Thorbjørn Olesen har allerede markeret sig i 2013, hvor han indtil videre har spillet fire turneringer. En andenplads ved Abu Dhabi HSBC Golf Championship og en tredjeplads ved Omega Dubai Desert Classic er det blandt andet blevet til.

De resultater har bragt Thorbjørn Olesen frem som nummer 40 på verdensranglisten, og danskeren er placeret som nummer syv på European Tours pengeliste, Race to Dubai.

Thorbjørn Olesen er ikke bitter over, at han endnu ikke har vundet en turnering i år, selvom han måske burde have gjort det allerede.

- Det vigtigste har været, at jeg har været i position til at vinde. Jeg er stadig ung, og jo flere gange, jeg kommer i sådanne positioner, jo mere vil det hjælpe fremover, og så skal jeg nok vinde flere gange.

- Til at begynde med handler det bare om at være med i toppen en masse gange, fortæller Thorbjørn Olesen.

Danskerens næste opgave bliver Match Play Championship i USA med start 20. februar.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.