Thorbjørn Olesen tæt på sejr: Jeg skal være aggressiv

Golfspilleren er irriteret over, at han tabte koncentrationen ved dagens sidste hul og lavede en bogey.

Det var en glad Thorbjørn Olesen, der efter dagens tredje runde ved Turkish Airlines Open kunne se tilbage på dagens runde og konstatere, at han inden søndagens sidste runde har et forspring på syv slag ned til de nærmeste forfølgere.

- Jeg følte, at jeg spillede godt. Jeg blev ved med at være tålmodig og slå gode slag, og så var det dejligt at se birdierne komme, siger han til European Tours hjemmeside.

Fem birdies blev det til for danskeren ved lørdagens runde i Antalya i Tyrkiet.

Men selv om den 26-årige golfspiller overordnet set var tilfreds med dagens runde, så fortæller han, at han ikke er tilfreds med sit spil på det sidste hul, hvor han lavede den ene af dagens to bogeys.

- Det er ikke så meget på grund af bogeyen, men det er mere, fordi jeg taber koncentrationen. Det er det eneste, der irriterer mig, siger han.

Det må ikke ske ved søndagens runde, hvis han vil sikre sig førstepræmien på otte millioner kroner (1.065.388 euro), og det er Thorbjørn Olesen klar over.

- Det bliver svært i morgen, men jeg vil prøve at gøre det samme, som jeg gjorde i dag. Jeg skal blive ved med at være aggressiv og forsøge at skabe nogle chancer, så jeg kan lave nogle flere birdies, siger han.

Dagen gik han i 68 slag - tre slag under banens par - og samlet set er Olesen 18 slag under par efter de tre første runder i Antalya.

Tre gange tidligere har Thorbjørn Olesen prøvet at vinde en turnering på European Tour.

Sidste år vandt han Alfred Dunhill Links Championship. Danskeren har tidligere taget sejren i Perth og på Sicilien.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.