Thorning: - Ja til ny fjordforbindelse

Den socialdemokratiske statsministerkandidat ville dog ikke forholde sig til, hvor en 3. Limfjordsforbindelse skal placeres.

Søren Wormslev,
Det kan blive nødvendigt at ændre på normalarbejdstiden, så danskerne skal arbejde mere end 37 timer om ugen. Foto: Claus Søndberg
Forurening 1. september 2011 12:55

Prisen og forrentningen bliver afgørende for, hvilken linjeføring en tredje Limfjordsforbindelse ved Aalborg skal have, hvis det står til Danmarks måske kommende statsminister, Helle Thorning-Schmidt (S). At der skal laves en ny forbindelse, er der ingen tvivl om, lod Helle Thorning-Schmidt forstå, da hun onsdag besøgte Nordjylland: - Vi er enige i, at der er et behov, og vi vil gerne i gang med den investering, sagde hun. Ifølge Vejdirektoratets VVM-redegørelse vil en vestlig løsning samfundsøkonomisk være langt gunstigere end en østløsning, som faktisk ifølge direktoratet har en negativ forrentning. Mest for pengene Alligevel ville S-formanden ikke forholde sig til linjeføringen - Det er jeg slet ikke godt nok inde i tingene til at sige noget om. Men det ligger fast, at vi vil være meget opmærksomme på, hvor vi får mest for pengene, sagde hun. Onsdag udløb høringsfristen for VVM-redegørelsen. Mindst 1400 har afleveret et høringssvar.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...