THORØ’s i Frederikshavn er konkurs

300 mister jobbet efter servicefirmaets konkurs

Arkivfoto

Arkivfoto

FREDERIKSHAVN:THORØ’s industri og skadeservice, der holder til i Frederikshavn er gået konkurs. Det betyder, at 300 medarbejdere mister deres arbejde. Sådan skriver Kanal Frederikshavn.

- Det er en sorgens dag. Det er jo mit livsværk, så jeg er meget deprimeret. Jeg har grædt mange tårer, siger direktør Claus Thorø til Kanal Frederikshavn.

THORØ’s industri og skadeservice åbnede 1. januar 2001 i Frederikshavn. Ud af de 300 medarbejdere er et halvt hundrede tilknyttet i afdelingen på Knivholtvej.

Resten af medarbejderne er beskæftiget i firmaets afdelinger i Struer, Dronninglund, Aarhus, Vejle, Kiplev, Glostrup og Hvidovre.

Claus Thorø er kendt som storsponsor og mæcen i ishockeyklubben Frederikshavn White Haks, og så sent som i november 2012 indgik han et samarbejde med Rock i Frederikshavn.

- Hvis ikke nogen gør noget, sker der jo ingenting. Vi skal støtte de mange frivillige, der er med til at holde gang i hjulene i Frederikshavn, sagde Claus Thorø dengang til NORDJYSKE.

THORØ’s er først og fremmest kendt som et skadeservicefirma, som rydder op efter bl.a. storm- og vandskader, men med årene har THORØ’s udvidet med eget vaskeri, renseri, tømrerfirma, flytteforretning og rengøringsfirma.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.