Thriller og Stand Up i de musiske huse

Et bredt repertoire i Arena Nord, Maskinhal og Musiske hus

Komikeren Andreas Bo er en af dem, der kan sælge billetter i Frederikshavn. Ek ekstra ekstra show er på vej. Arkivfoto: Henrik Bo

Komikeren Andreas Bo er en af dem, der kan sælge billetter i Frederikshavn. Ek ekstra ekstra show er på vej. Arkivfoto: Henrik Bo


FREDERIKSHAVN: Mulighederne for at præsentere en bred palet af forskellig underholdning er for alvor synlige, når man ser på de tilbud ”Frederikshavns tre musiske huse” Arena Nord, Det Musiske Hus og Maskinhallen lancerer her i 2012-2013 sæsonen. Der bør være noget for enhver smag og enhver alder i det program.
Der er det stort anlagte Michael Jackson show Thriller 12. april i Arena Nord. Der er Bent Fabricius-Bjerre 7. september i Det Musiske Hus og for de unge den prisbelønnede Ida Gard 8.september og Specktors 13. september i Maskinhallen.
Arrangementchef Kasper Bonde er begyndt at tjekke billetsalget, og kan fortælle, at en af årets publikumsmagneter er stand up komikeren Andreas Bo.
- Vi har stort set solgt to shows i Det Musiske Hus 13 og 14. december og det er aftalt, at Andreas Bo kommer igen 6.april, siger Kasper Bonde.
Billetsalget til efterårets store koncert i Arena Nord med Katie Melua går også fint.
Vender vi blikket til byens mindste og mest eksperimenterede scene Maskinhallen, så har Kasper Bonde et tæt samarbejde med lokal e unge, som har været med til at ønske koncerter med netop Spektors, Pil & Liv og Dig & Mig.
- I det hele taget synes jeg det er lykkes for os at skabe en scene i Frederikshavn, hvor publikum kan møde unge upcoming bands, siger Kasper Bonde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.