Thy Erhvervsforum skal have ny chef

Erhvervschef Martin Hoxer har efter to et halvt år som leder af Thy Erhvervs forum valgt at søge nye udfordringer

Carsten Hougaard
Martin Hoxer har valgt at fortsætte sin karriere i en ny stilling som international chef ved University College Nordjylland (UCN). Foto: Diana Holm
9. juli 2015 11:10 - Opdateret 9. juli 2015 18:31

THY-HANNÆS: Erhvervschef Martin Hoxer har efter to et halvt år som leder af Thy Erhvervs forum valgt at søge nye udfordringer, og fratræder sin stilling med udgangen af juli måned.

Martin Hoxer har valgt at fortsætte sin karriere i en ny stilling som international chef ved University College Nordjylland (UCN).

- Der er nok aldrig et godt tidspunkt, når man skal tage afsked med en dygtig medarbejder, men jeg glæder mig over, at vi i situationen står med en velorganiseret forening og et stærkt team, der kan varetage den daglige drift, indtil vi har en ny erhvervschef på plads, siger bestyrelsesformanden for Thy Erhvervsforum, Lars Torrild.

Arbejdet med at finde den nye erhvervschef er allerede igangsat, men det er endnu uklart hvornår en ansættelse kan være afsluttet.

- Bestyrelsen lægger vægt på at bruge den tid, der er nødvendig, for en finde den rette kandidat. Thy Erhvervsforum råder over en meget dygtig og engageret organisation, men det er af stor betydning at vi kan sætte en stærk profil i spidsen for foreningen, siger Lars Torrild.

Martin Hoxer blev ansat som erhvervschef i forbindelse med at de tidligere erhvervsråd Hanstholm havneforum og Thy Erhvervsråd i slutningen af 2012 blev sammenlagt i den nye erhvervsforening Thy Erhvervsforum.

Indtil den nye erhvervschef kan udpeges har bestyrelsen konstitueret Per Kristensen og Jette Skou-Bruun i en delt ledelse af Thy Erhvervsforum.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...