Thy Rock laver billetportal

Festival har oprettet billetportal, der vil sælge billetter til lokale begivenheder - men ikke til Thy Rock

Thy Rock har oprettet en ny billetportal. Den gælder ikke Thy Rocks egne arrangementer, men kan bruges af andre arrangører.

Thy Rock har oprettet en ny billetportal. Den gælder ikke Thy Rocks egne arrangementer, men kan bruges af andre arrangører.

Foreninger i Thy og omegn får en ny mulighed for at sætte billetter til deres arrangementer til salg på internettet. Thyevent.dk er navnet på den nye billetportal, Thy Rock har oprettet. - Vi gør det, fordi vi tænker på at udvide forretningen. Og så skal vi have et sted at sælge billetter, fortæller formanden for Thy Rock, Hans Peter Jarl Madsen. Thyevent.dk har foreløbig et enkelt arrangement "på hylden" - nemlig en koncert med Lis Sørensen 16. november 2012 i Thisted Musikteater. Den arrangeres af Sjørring Boldklub, en af de idrætsforeninger, der også står bag Thy Rock. Derimod kan man ikke købe billetter til Thy Rock på den nye billetportal: - Thy Rock har en så stor brand-værdi, at vi har valgt at holde det adskilt, siger Hans Peter Jarl Madsen. Thyevent.dk tilbyder sig til gengæld til alle andre, som gerne vil sælge billetter på en professionel måde. Til koncerter, men også for eksempel til teater, håndbold, fodbold eller løbsarrangementer. Billetportalen er heller ikke forbeholdt lokale arrangører. Hvis Roskilde Festivalen skulle have lyst til at sælge billetter hos os, så skal de være velkomne, siger Hans Peter Jarl Madsen med et grin. Via Thyevent.dk kan man selv printe billetten ud, eller få den tilsendt mod et ekstra gebyr.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden