Thy-rytter vandt på hjemmebane

Nicolai Steensen vandt hos A-rytterne i Sparekassen Thy Løbet, mens Karsten Mikkelsen fra Thy Cykle Ring vandt B-klassen

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nicolai Steensen, Team Concordia, sejrede i A-klassen.

Thy Cykle Ring fik både en første- og andenplads, da klubben lørdag var vært for Sparekassen Thy Løbet, hvor rytterne blev budt på kuperede ruter i og omkring Hanstholm. I alt var der 375 ryttere til start i løbet, og heraf var de 45 med i A-feltet. Her slap fire ryttere tidligt i løbet af sted i et udbrud. På den næstsidste af den lange rundstrækning sagde Nicolai Steensen, Team Concordia, og Lasse Bøchmann, Glud & Marstrand LRØ, farvel til selskabet med to ryttere fra Christina Watches, som faldt tilbage i feltet. Løbet blev afsluttet på en rundstrækning i Hanstholm, og var Nicolai Steensen stærkest. Han kørte over målstregen 12 sekunder før Lasse Bøchmann. Nummer tre blev en tidligere TCR-rytter, morsingboen Jesper Odgaard Nielsen, Christina Watches. Karsten Mikkelsen sørgede for en sejr til TCR i B-klassen, hvor han i starten af løbet kom med i et nimandsudbrud. På den sidste omgang var han alene i front med Lars Christensen fra Aalborg, men thyboen satte konkurrenten og kørte over målstregen med et forspring på 12 sekunder til forfølgeren. I D-klassen var Henrik Skovmose fra Hanstholm rigtig på hjemmebane. Han er i gang med sin første sæson som cykelrytter, og TCR-rytteren fik sin hidtil bedste placering, da han i en spurt blev nummer to.