Hanstholm

Thy som Danmarks vildeste legeplads

Ideerne stod i kø, da studerende fra Erhvervsakademi Aarhus efter 48 timer innovations-camp bød ind med forslag, der skal skabe jobs og udvikling i Thy

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jan Thordson, tv., Steffan Mathews og Leon Voss lod sig inspirere af vidderne i Thy, da de udviklede deres ide om Thy X-games Festival. Foto: Ole Iversen

HANSTHOLM:Thy kan blive Danmarks vildeste legeplads.

I hvert fald hvis det står til Leon Voss, Steffan Mathews og Jan Thordson, som efter 48 timers ideudvikling barslede med et forslag til ”Thy X-games Festival”. Forslaget blev torsdag over middag kåret som det bedste blandt otte.

De tre var med en en gruppe på 50 studerende fra Erhvervsakademi Aarhus, som efter to døgns kreativ tænkning med Hotel Hanstholm som base skulle komme med forslag og ideer til initiativer, der kan øge konkurrencekraften i Thy.

Og hvorfor ikke udvikle området til en gigantisk legeplads for den stadig større gruppe mennesker, som søger udendørs aktiviteter og udfordringer, som gerne må være krævende.

Oplægget var festivalen, hvor fysisk udfoldelse i mange udformninger kan udfolde sig frit. Fra kørsel på mountainbike, til ridning er windsurfing om vinteren på et Icecold Hawaii. Listen over aktivitetsmuligheder er meget længere og kan udvikles i takt med at viften af tilbud udvikles.

- Thy har det hele, lød det fra de tre, som kobler aktiviteterne op på overnatning, øget omsætning på området spisesteder, øget opmærksomhed på råvarer fra Thy og en rang række andre, afledte effekter.

- Ideen er god, fordi den tager afsæt i eksisterende gode ideer, lød det blandt andet, da Lars Torrild, formand for Thy Erhvervsråd, begrundede førstepladsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.