Thisted

Thybo varetægtsfængslet for voldtægt

40-årig mand nægter at have voldtaget sin fraseparerede hustru to gange

En 40-årig thybo er ved retten i Holstebro blevet varetægtsfængslet i fire uger for voldtægt af sin fraseparerede hustru. Arkivfoto: Bo Lehm

En 40-årig thybo er ved retten i Holstebro blevet varetægtsfængslet i fire uger for voldtægt af sin fraseparerede hustru. Arkivfoto: Bo Lehm

THISTED:En 40-årig mand fra Thisted er blevet varetægtsfængslet frem til 20. november for to tilfælde af voldtægt mod sin nu fraseparererede hustru, en 36-årig kvinde.

Manden blev i dag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Holstebro, og her blev det besluttet at varetægstsfængsle ham af hensyn til efterforskningen.

- Vi vil ikke risikere, at han påvirker folk i sit nærmiljø, mens efterforskningen står på, siger Søren Kløvborg Laustsen, senioranklager ved Midt- og Vestjyllands Politi.

- Voldtægterne har fundet sted 19. oktober og natten til 23. I det ene tilfælde foregik voldtægten i en bil og i det andet i kvindens hjem i Hurup, tilføjer han.

Nægter sig skyldig

Den 40-årige mand, der ikke er tidligere straffet, nægter sig skyldig i at have begået voldtægt.

- Der er enighed om, at der har fundet samleje sted, men uenighed om, hvorvidt det var frivilligt eller ej, siger Søren Klovborg Laustsen.

Straframmen i forhold til sigtelserne mod den 40-årige kan ifølge anklager gå op til otte års fængsel.

Voldtægterne blev anmeldt anmeldt tirsdag formiddag. I samme tidsrum blev en mand med mistænkelig adfærd set ved skolen i Hurup.

- Der er umiddelbart intet, der tyder på, at der er en sammenhæng mellem de to sager, oplyser Søren Kløvborg Laustsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.