Thys frivillige gjorde indtryk

I weekenden var ledelsen i Det Internationale Surfforbund på besøg i Vorupør og de bed især mærke i de frivilliges engagement

Sarah Thun Madsen
22-årige Casper Steinfath(th) er selv næstformand i Det Internationale Surfforbund. Han fremviste i weekenden miljøet på strandene i Vorupør. Pressefoto.
Vorupør 3. april 2017 13:05 - Opdateret 3. april 2017 13:37

VORUPØR: Da ledelsen i Det Internationale Surfforbund i weekenden var på besøg i Vorupør, var det især det store engagement hos de frivillige, der imponerede.

- Vi har mødt en stærk vilje fra de frivillige til at skabe det bedste verdensmesterskab i SUP nogensinde, siger Robert Farulo, som er direktør i forbundet.

Han er overbevist om, at dette års VM i Stand Up Paddling i bliver markant anderledes end det sidste, som foregik på Fiji-øerne.

I år foregår det nemlig på de hjemlige, kolde breddegrader i København og Vorupør.

Den lokale tredobbelte verdensmester, Casper Stainfath, viste sin hjemmebane frem med stolthed, og glædede sig over ledelsens dom.

- Jeg bliver stolt, når de kan mærke den glæde, der er for at lave verdens bedste VM i Vorupør. Jeg tror, at surferne kommer til at holde af Thy, siger han.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...