EMNER

Tican-team cyklede mest

Færre er med i ”Vi cykler til arbejde”

Her gratuleres Tican-teamet holdkapitajn Villy Jensen af borgmester Lene Kjelgaard Jensen, og Bodil Gyldenkerne fra Thisted Kommune står klar til at overrække vinderne hver et eksemplar af en cykel- og vandreguide til Nationalpark Thy. (bagerst til venstre ses Kirsten Marager fra Dansk Cyklist Forbund).   Foto: Diana Holm

Her gratuleres Tican-teamet holdkapitajn Villy Jensen af borgmester Lene Kjelgaard Jensen, og Bodil Gyldenkerne fra Thisted Kommune står klar til at overrække vinderne hver et eksemplar af en cykel- og vandreguide til Nationalpark Thy. (bagerst til venstre ses Kirsten Marager fra Dansk Cyklist Forbund). Foto: Diana Holm

SJØRRING:Velmagtsdagene for ”Vi cykler til arbejde”-kampagnen er forbi i Thisted Kommune. I år var der tilmeldt 44 hold - et godt stykke under top-niveauet på 77 hold for nogle år siden.

Forklaringen kan være, at folk i stigende grad pendler så langt til arbejde, at cykling ikke er en realistisk mulighed. Det problem har slagteriarbejder Villy Jensen ikke. Han cykler fire kilometer til arbejde på Tican hver dag, og som holdkaptajn lykkedes det ham at få 11 kolleger med i år. Teamet fra Tican blev i går på Store Torv i Thisted hyldet som det hold, der i gennemsnit har cyklet flest dage - nemlig 20,2 dag i gennemsnit.

Vinderne fik hver et eksemplar af en cykel- og vandreguide til Nationalpark Thy, og Villy Jensen glæder sig til at komme ud og cykle i nationalparken, når han til december går på pension efter 42 år på Tican.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.