Danmark

Tidens største boyband fyldte Forum med hvinende fans

Den for længst udsolgte koncert i København bød på fjollerier på scenen, hysteriske fans og grædende piger.

Tidens største boyband fyldte Forum med hvinende fans

Der er malet røde hjerter på kinderne af de unge, blonde teenagepiger, der står i lårkorte shorts og hopper op og ned, mens de skriger højere og højere.

De er netop kommet ind gennem dørene i Forum, ind i det forjættede land, der for en stund fredag aften blev et paradis for de såkaldte "Directioners".

Boybandet One Direction, der er tidens helt store af slagsen, gik nemlig lidt i halv ni på scenen, men inden da havde noget af et drama udspillet sig foran koncertstedet.

For mindst en håndfuld af de fremmødte fans måtte sande, at deres dyrtkøbte billetter var falske.

Grædende piger med telefonen presset mod øret, mens de hulkende ringede deres forældre op for at blive hentet igen, var desværre ikke et engangstilfælde.

Mere held havde den 13-årige Iben Sørensen.

Sammen med sin mor var hun på jagt efter en billet til den for længst udsolgte koncert. Til sidst forbarmede en far sig over hende og sendte sine døtre alene ind til koncerten, mens hans egen billet endte hos den grædende pige.

- Det betyder alt for mig, sagde Iben Sørensen mellem små hulk.

Da de fem drenge i bandet, Liam Payne, Zayk Malik, Harry Styles, Louis Tomlinson og Niall Horan, indtog scenen, var det med hittet "Up All Night" som første nummer. Det var dog lidt af en overdrivelse, for koncerten sluttede kort før klokken 22.30.

Under den knap to timer lange koncert viste de fem drenge, at det ikke bare er bandet, der har en stor fanskare.

Hver enkelt af de fem drenge har sine personlige tilhængere, og det blev tydeliggjort ved, at der blev skreget højt og længe hver eneste gang, en ny dreng greb mikrofonen.

- Lav noget larm, København, skreg Niall Horan flere gange ud til publikum.

Det var ikke nødvendigt. Det kom helt af sig selv.

For mindre end en uge siden spillede drengene i Herning, men alligevel fik de proklameret på scenen, at det var første gang, de var i Danmark.

Men det kan også være svært at holde styr på landene, når turnéplanen strækker sig over mere end ni måneder.

Alligevel var det tydeligt at mærke, at de fem drenge hyggede sig på scenen. De virkede ganske afslappede, og der var da også plads til improvisationer undervejs, da en fan kastede noget ubestemmeligt op på scenen.

- Det lugter ostet, grinte de.

Drengene fik på vejen også rost Danmark for Lego, bacon og "danish pastries" - altså wienerbrød.

Afslutningsnummeret "What Makes You Beautiful" fik hele Forum til at hoppe og synge med. Og da lyset tændtes, var der forgrædte øjne, røde kinder og veninder med hinanden i hænderne og nok at snakke om de næste mange uger.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.