Tidens trendy tørklæder

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Smarte detaljer bliver kendetegnende for forårets mode. På dette tørklæde fra H&M er det for eksempel små pomponer, der gør hele forskellen. Tørklædet koster 79,75 kr. og er i butikkerne fra marts.

Der er ingen tvivl om, at tørklædet har været en af efterårs- og vintersæsonens vigtigste accessories. Og der er ingen grund til at hænge det populære tilbehør tilbage i skabet, blot fordi vi går lysere tider i møde. Tørklædet er nemlig også en uundværlig del af forårsmoden. En tendens, vi allerede så sidste år, men som for alvor slår igennem i år. De kommende måneder er det stadig tid til at sno de uldne pashminaer om halsen, men efterhånden afløses de varme varianter af tørklæder i luftig chiffon. Farvemæssigt er det stadig de mørke nuancer, der dominerer, men længes du efter lyse tider, kan du med fordel vælge et tørklæde i en af forårets farver - koral, lilla eller pink - og på den måde give vintergarderoben nyt liv.