Tidlig skæbnekamp for FC Hjørring

- Vi må bare ikke tabe mod AB, siger målmand Karim Zaza

Karim Zaza og FC Hjørring møder søndag eftermiddag AB i Gladsaxe i et vaskeægte bundopgør.Arkivfoto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Karim Zaza og FC Hjørring møder søndag eftermiddag AB i Gladsaxe i et vaskeægte bundopgør.Arkivfoto: Lars Pauli Lars Pauli

HJØRRING:Det er tidligt i fodboldsæsonen at begynde at snakke om skæbnekamp, men ikke desto mindre er der noget om snakken, når der i dag er bundopgør i 1. division.

FC Hjørring besøger AB, og en eventuel taber af den kamp vil for alvor begynde at mærke alvoren som bundhold i landets næstbedste række.

Håber på en god stime

FC Hjørring har med sejren sidste weekend fået fire point i de to seneste kampe og er dermed begyndt at kunne vejre lidt morgenluft i den dårligere ende af tabellen.

- Vi håber da lidt, at det kan være startskuddet til en stime, og så må vi se, hvor langt det rækker. Vinderen af denne kamp vil jo efter al sandsynlighed komme over stregen, og frem for alt så er det en kamp, vi bare ikke må tabe, siger Karim Zaza.

God moral i Hjørring

FC Hjørring må undvære Michael Nielsen med karantæne, men kan til gengæld byde både Dennis Ramonn Olsen og Mikkel Agger tilbage efter henholdsvis karantæne og ungdomslandsholdstur.

- Vi skal levere en langt større indsats, end vi gjorde, sidst vi mødte dem. Men vi spillede en god kamp sidste weekend, og der har været god moral i truppen. Det er jo altid lidt sjovere at vinde, end det er at tabe, siger Karim Zaza.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.