Tidligere AaB-emne til FC Vestsjælland

Den 21-årige tyske forsvarer Lennard Sowah skriver etårig superligakontrakt

Lennard Sowah var ikke god nok til AaB. Arkivfoto: Mette Nielsen
Fodbold 22. juni 2014 20:23

SLAGELSE: FC Vestsjælland har søndag forstærket truppen frem mod den kommende sæson i Superligaen med det tysk-ghanesiske forsvarstalent Lennard Sowah.

Den 21-årige midterforsvarer har indgået en kontrakt af et enkelt års varighed med FC Vestsjælland.

Lennard Sowah har over to omgange været til prøvetræning i AaB - uden at kunne tilspille sig en kontrakt. Første gang var i sommeren 2013, da han dog blev skadet på den første dag. Anden gang var i vinterpausen, hvor han fik spilletid i testkampen mod IFK Göteborg.

Sowah har en ganske flot cv. Han har blandt andet spillet frem Premier League-kampe for Portsmouth, og han har også været på kontrakt i Arsenal. Derudover har han spillet flere ungdomslandskampe for Tyskland.

Senest har han været tilknyttet Hamburger SV, hvor hans kontrakt dog for længst er udløbet. Det betyder, at FC Vestsjælland har kunnet erhverve sig Sowah på en fri transfer.

Sowah har tidligere været til prøvetræning i Slagelse, hvilket betyder, at vestsjællænderne føler sig sikre på, at forsvarsspilleren passer ind i træner Michael Hansens system. Michael Hansen har i sommerpausen afløst Ove Pedersen på trænerposten.

Den venstrebenede spiller er i stand til at spille både i midterforsvaret og som venstre back.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...