Tidligere anfører bliver ny team manager for Danmark

Den nye kvindelandstræner i håndbold, Klavs Bruun Jørgensen, har valgt Mette Vestergaard som team manager.

Mette Vestergaard, d. 11. februar 2012 i Lyngby. Foto: Peter Hove Olesen/POLFOTO/arkiv

Mette Vestergaard, d. 11. februar 2012 i Lyngby. Foto: Peter Hove Olesen/POLFOTO/arkiv

Det bliver en gammel landsholdskending, som i fremtiden skal bestride rollen som team manager på det danske kvindelandshold i håndbold.

Den kommende landstræner Klavs Bruun Jørgensen har peget på den tidligere landsholdsanfører Mette Vestergaard til at varetage opgaven. Det meddeler Dansk Håndbold Forbund.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet og gøre brug af min store erfaring i den nye rolle. Jeg er jo en rigtig håndboldnørd, der ser mange små detaljer, som også kan hjælpe spillerne mentalt og skabe noget ro, siger Mette Vestergaard i pressemeddelelsen.

Klavs Bruun Jørgensen ser ikke mindst hendes erfaring i håndboldmiljøet som en stor styrke.

- Mette har jo selv været en del af sporten på det plan i mange år, så hun kender rutinerne og har et godt indblik i den rolle, hun skal udfylde, siger han.

- Både organisatorisk og håndboldfagligt er hun rigtigt stærk, lige som hun som menneske er fair og til at stole på og dermed kan bidrage med meget uden for banen.

Som team manager skal Mette Vestergaard være den samlende person i ledergruppen omkring holdet, både hvad angår praktiske og organisatoriske opgaver. Samtidig bliver hun også sparringspartner for spillerne.

Fra 1995 til 2005 spillede Mette Vestergaard 181 landskampe for Danmark, hvor det blev til 519 mål og OL-guld i både 2000 og 2004.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.