Tidligere betjent tiltalt for sex-overgreb

En tidligere politibetjent fra Vordingborg bliver tiltalt for seksuelle overgreb på flere skoledrenge.

Tidligere betjent tiltalt for sex-overgreb

En tidligere politibetjent bliver nu tiltalt, efter han har brugt internettet til at komme i kontakt med unge drenge, som han efterfølgende angiveligt har forulempet seksuelt.

Det skriver Sjællandske.

Politiadvokaturen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er ved at lægge sidste hånd på et anklageskrift, hvori manden tiltales for at have købt sig til sex med fem drenge mellem 14 og 16 år.

Manden har siddet fængslet siden 25. oktober i fjor.

- Vi er færdige med efterforskningen og mangler bare at få berammet sagen ved retten.

- Jeg forventer, at den kommer for i løbet af efteråret, siger leder af lokalpolitiet i Næstved, Niels Denny Sørensen, som har stået for efterforskningen, til Sjællandske.

Det var en lærer på drengenes skole, der fattede mistanke til, at noget var galt. Flere af dem brød derefter sammen og fortalte, hvad de havde oplevet.

De fem drenge har ifølge Sjællandske forklaret, at de føler sig seksuelt krænket af den 54-årige, som tilbage i 1990 fik en dom på et par års fængsel for lignende overgreb på teenagedrenge.

Dengang var han opsøgende politibetjent i Næstved, da han blev dømt og fyret fra politiet for at have udnyttet sin rolle som betjent til at skaffe sig seksuelt samkvem med nogle af byens utilpassede unge.

Manden har denne gang angiveligt skabt kontakt til drengene gennem computerspillet Call of Duty.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.