Sport

Tidligere dansk landsholdsback indstiller karrieren

Leon Jessen har i en alder af 30 år valgt at indstille karrieren på grund af fysiske udfordringer

Leon Jessen. Arkivfoto: Niels Husted/Scanpix

Leon Jessen. Arkivfoto: Niels Husted/Scanpix

ESBJERG:Fredag meddelte superligaklubben Esbjerg, at den var kommet frem til at ophæve kontrakten med den tidligere venstreback på landsholdet Leon Jessen efter gensidig aftale.

Lørdag annoncerede Leon Jessen så sit karrierestop på samme platform, Esbjergs hjemmeside.

Efter en karriere, der tog fart i FC Midtjylland og siden førte ham forbi tyske Kaiserslautern, har Jessen valgt at sige stop i en alder af 30 år.

- Jeg har gennem længere tid haft fysiske udfordringer, hvor især den ankelskade, jeg pådrog mig i Tyskland, har gjort, at jeg aldrig kom 100 procent tilbage, og derfor ikke har kunnet præstere optimalt, siger Leon Jessen.

Han kom til Esbjerg i 2015, men har haft svært ved at spille sig på holdet.

- Det (fysiske udfordringer, red.) har også gjort, at jeg ikke har været tilfreds med mine præstationer. Det er jeg selvfølgelig ked af. Jeg må desværre erkende, at kroppen ikke længere rækker til fodbold på professionelt plan.

- På den baggrund har jeg valgt at indstille min professionelle fodboldkarriere og stoppe, inden mine skadesproblemer bliver værre, uddyber Jessen.

Han debuterede på A-landsholdet i en testkamp mod Sydkorea i 2009 og fik i alt fire landskampe under træner Morten Olsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst