Tidligere landsholdsspiller skal få KIF tilbage i toppen

Christian Hjermind bliver direktør i KIF Kolding, og kontrakten med cheftræner Andreas Toudahl forlænges.

Christian Hjermind bliver ny direktør i KIF Kolding. (Arkivfoto)

Christian Hjermind bliver ny direktør i KIF Kolding. (Arkivfoto)

KOLDING:Den tidligere landsholdsspiller Christian Hjermind skal stå i spidsen for KIF Kolding i klubbens bestræbelser på at vende tilbage til toppen af dansk herrehåndbold.

Mandag er han blevet ansat som direktør i håndboldklubben, der i de seneste år har kæmpet med vigende resultater og en skrantende økonomi.

Derudover er kontrakten med cheftræner Andreas Toudahl blevet forlænget, så den nu løber til sommeren 2024. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Christian Hjermind håber, at klubben kan spille om medaljer inden for maksimalt fem år.

- Jeg vil være med til at tage de næste vigtige skridt tilbage mod toppen af dansk håndbold. Det bliver solide og lange skridt.

- Målsætningen er, at vi om tre-fem år er tilbage, hvor vi kan kæmpe med om medaljer, siger Hjermind til JydskeVestkysten.

KIF-formand Gunnar Fogt er sikker på, at 47-årige Hjermind er det rigtige match for klubben, da han både har stor håndboldindsigt og erfaring fra erhvervslivet.

- Som tidligere spiller kender han klubben indefra. Han er tidligere landsholdsspiller, og han har spillet mange år i udlandet, så på den måde kender han håndboldverdenen.

- Han har i ti år drevet selvstændig virksomhed i Kolding, og han har et stort netværk i byen og området, som han kender indgående, siger KIF-formanden i en pressemeddelelse.

KIF Kolding er den klub med flest danmarksmesterskaber i herrehåndbold. 14 gange har de hvidblusede koldingensere vundet DM-guld. Klubbens seneste mesterskab blev vundet i 2015. Klubben har desuden vundet otte pokaltitler.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.