Tidligere landstræner er chokeret over Bendtners dumhed

Hans Brun Larsen, tidligere ungdomslandstræner, fatter ikke, at Nicklas Bendtner har kørt spritkørsel.

Tidligere landstræner er chokeret over Bendtners dumhed

Den tidligere ungdomslandstræner Hans Brun Larsen begriber ikke, at Nicklas Bendtner natten til søndag blev taget for spritkørsel i København.

- Det er et signal om, at han hverken har læst eller lyttet sig til råd i forhold til at lægge sin civilkarriere om, så han ikke falder så negativt i øjnene med jævne mellemrum. Det bliver svært at se, hvornår det så skal ske.

- Når man er født i 1988, så har man trods alt haft nogle år til at lære, hvordan man skal opføre sig bare nogenlunde fornuftigt. Det overrasker og chokerer mig noget, at han ikke har taget den lærdom til sig, siger Hans Brun Larsen.

Det er langt fra første gang, at 25-årige Bendtner er kommet på kant med loven. Hans Brun Larsen troede faktisk, at Bendtner var blevet klogere det seneste år.

- I ungdommeligt overmod kan man lave en bommert, men man er for dum, hvis man fortsætter ad samme spor og ikke ser i øjnene, at nu er man nødt til at holde stien ren. Det her er stupidt, siger Hans Brun Larsen.

Bendtner er i øjeblikket i gang med genoptræningen efter sin lyskeoperation mod slutningen af sidste år.

Hans Brun Larsen forstår godt, hvis Bendtner er frustreret over ikke at kunne spille, men en undskyldning er det ikke.

- Jeg er med på, at han er dybt frustreret over, at nu er fodbolden i gang, og der går et stykke tid endnu, før han kan spille.

- Men fodbold er glæder og frustrationer, og hvis man ikke kan håndtere det uden for banen, så tror jeg heller ikke, at han kan håndtere det inde på banen.

- Det er vildt skuffende, siger Hans Brun Larsen, som ikke mener, at den seneste dumhed bør få konsekvenser i forhold til landsholdet.

- Det får konsekvenser for hans klub og for det image, han bærer rundt på. Det får også konsekvenser for de mulige nye klubber, han skal til. Og noget tyder på, at netop den proces er i gang og måske snart intensiveres.

- Jeg synes ikke, at landstræneren skal gøre noget her. Det er ikke sket i landsholdsregi, og Morten Olsen er jo ikke overdommer over for spillerne.

- Han har dummet sig som Juventus-spiller, og så er det dem, der skal håndtere det. Alt andet vil være urimeligt, lyder det fra Hans Brun Larsen.

Bendtner er i denne sæson udlejet fra Arsenal til Juventus.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden