Thisted

Tidligere radikal spidskandidat stiller op for Alternativet i Thy

Alternativet gør klar til næste års kommunalvalg og holder i næste uge det første af to opstillingsmøder - fire kandidater er klar

Gustav Sieg Sørensen, radikal spidskandidat ved kommunalvalget i 2013, stiller nu op for Alternativet i Thy.

Gustav Sieg Sørensen, radikal spidskandidat ved kommunalvalget i 2013, stiller nu op for Alternativet i Thy.

THISTED:Alternativet Thy-Mors har godt 60 medlemmer i de to kommuner. De fleste er bosat i Thisted Kommune.

Tirsdag 22. november holder Alternativet i Thy det første af to opstillingsmøder, hvor partiets medlemmer i Thisted Kommune skal opstille kandidater til næste års kommunalvalg.

Fire kandidater har meldt sig forud for tirsdagens opstillingsmøde, som afvikles på VUC, Munkevej i Thisted.

De fire er: David Pind Jessen, gymnasielærer, Lønnerup, Jens Ole Hald, ingeniør, Hanstholm, Gustav Sieg Sørensen, pensionist, Hørdum samt Joachim Plaetner Kjeldsen, journalist, Sennels.

Gustav Sieg Sørensen stillede i 2013 op som spidskandidat for De Radikale, som dengang fik 285 stemmer i Thisted Kommune.

- Nu må vi arbejde ud fra, at vi stiller op om fire år for at få fremgang. Vi har vist flaget i valgkampen. Det var det primære, og det gode er, at vi nu har fokus på at tage fat politisk, sagde Gustav Sieg Sørensen efter det seneste kommunalvalg. Dengang dog med tanke for De Radikales muligheder ved det valg, der nu ligger et år forude.

Det er kun medlemmer bosat i Thisted Kommune, der har stemmeret ved Alternativets opstillingsmøde på tirsdag. Næste opstillingsmøde til kommunalvalget i Alternativet Thy-Mors finder sted til februar.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.