Tidligere rocker angav kammerater - nu er han selv dømt

En tidligere rocker har tilstået en stribe kriminelle forhold og idømmes fængsel i syv og et halvt år.

En tidligere Bandidosrocker har i allerstørste hemmelighed og bag såkaldt dobbeltlukkede døre tilstået et stort antal strafbare forhold.

I samme ombæring har han sørget for, at et større antal mænd - herunder flere af rockerens tidligere kammerater fra Bandidos - i øjeblikket er fængslet, men torsdag fik han selv sin dom.

Den 49-årige mand idømmes syv og et halvt års fængsel, oplyser Retten i Nykøbing Falster til TV2.

Den dømte blev anholdt i midten af november 2014 og lagde ifølge TV2s oplysninger omgående kortene på bordet.

I retten har han ifølge mediet tilstået sin rolle i op mod 28 forskellige forbrydelser, herunder tilknytning til et kilo amfetamin, et kilo kokain, en del skydevåben samt tre røverier.

Den 49-åriges forsvarer, Casper Andreasen, oplyser til TV2, at hans klient ikke ønsker at anke dommen, og at han er dømt stort set fuldt ud efter anklagerne.

Dog er et af de 28 forhold om ét kilo amfetamin blevet udskilt til senere behandling.

- Vi modtager dommen. Den er i tråd med, hvad man kunne forvente. Ellers har jeg ikke nogen kommentarer til sagen, siger Casper Andreasen til TV2.

Ud over sin egen dom førte mandens forklaring til, at politiet af flere omgange - først i december 2014 og senest i begyndelsen af maj 2015 - har anholdt og fængslet omkring 10 personer i sagen.

TV2 har kendskab til i hvert fald 13 personer, der er navngivet af den 49-årige, men tallet kan være endnu højere, lyder det.

Sagen har været omgærdet af betydeligt hemmelighedskræmmeri, og ifølge TV2's oplysninger skal der være et meget konkret trusselsbillede mod den 49-årige.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.