Tidligere Vild med dans-vært gravid

Den tidligere Vild med dans-vært Andrea Elisabeth Rudolph venter sit andet barn.

Der er lykkelige omstændigheder hjemme hos den tidligere Vild med dans-vært Andrea Elisabeth Rudolph. Det afslører erhvervskvinden onsdag på sin Instagram-profil.

- Nogle af os skåler i champagne, andre i æblemost. Vi venter os et dejligt ønskebarn, skriver hun til et billede af hende og håndboldspilleren Claus Møller Jakobsen, der med store smil og champagne poserer for kameraet.

- Vi er så sindssygt glade, ubeskriveligt lykkelige og glæder os til at blive forældre igen i slutningen af efteråret, skriver Andrea Elisabeth Rudolph desuden til billedet.

I forvejen har den tidligere radio- og tv-vært datteren Isolde fra et tidligere forhold med tv-direktøren Jacob Houlind.

Hvilket køn efterårsbabyen har, ved parret endnu ikke, og de ønsker heller ikke at finde ud af det før fødslen, fremgår det.

- Nej, vi kender ikke kønnet (og vil heller ikke vide det), skriver erhvervskvinden, der står bag creme-serien "Rudolph Care". 

Claus Møller Jakobsen har også to børn fra et tidligere ægteskab, så parrets nye baby får masser af søskende at lege med. Til dagligt spiller håndboldprofilen i Skjern Håndbold. 

Andrea Elisabeth Rudolph var vært på Vild med dans i fem sæsoner fra 2005-2009.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden