Tidligt exit til Jan Ø. Jørgensen i Tokyo

Den danske badmintonstjerne tabte i anden runde ved Japan Open. De danske doubler vandt til gengæld.

Tidligt exit til Jan Ø. Jørgensen i Tokyo

Jan Ø. Jørgensen kunne ikke et levere et topresultat ved Super Series-turneringen Japan Open i Tokyo.

Torsdag tabte danskeren med 14-21, 21-13, 17-21 til inderen Prannoy Kumar i anden runde i en kamp, der næsten varede en time.

Jan Ø. Jørgensen kom ellers ind til turneringen med et godt resultat i kufferten, eftersom han i sidste uge nåede frem til semifinalen ved China Masters. Her missede danskeren endda en matchbold i semifinalen.

Dem var der ingen af til ham i torsdagens kamp. I tredje sæt var Jan Ø. Jørgensen med til 17-18, inden Prannoy Kumar vandt tre bolde i træk og dermed kampen.

Jan Ø. Jørgensen var den eneste dansker til at ryge ud i anden runde.

I mixeddouble spillede Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen sig sikkert videre til kvartfinalen. Et indonesisk par blev besejret med 21-9, 21-12 på blot 26 minutter. Christinna Pedersen er sammen med Kamilla Rytter Juhl også sikkert videre i damedouble.

Herredoublerne Mathias Boe/Carsten Mogensen og Mads Conrad-Petersen/Mads Pieler Kolding havde heller ikke de store problemer med at avancere til kvartfinalerne.

En af herredouble-konstellationerne kommer videre til semifinalen. De danske par møder nemlig hinanden fredag. Andenseedede Boe/Mogensen må siges at være favoritter.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst