Tiger Woods bænket i Ryder Cup

Golffænomenet Tiger Woods kommer ikke med i lørdagens foursomes ved Ryder Cup.

Tiger Woods bænket i Ryder Cup

Den tidligere så suveræne golfspiller Tiger Woods må lide den tort at være sat på reservebænken forud for lørdagens foursomes i Ryder Cup.

- Jeg tror, at Tiger har brug for at hvile sig, siger den amerikanske Ryder Cup-kaptajn, Davis Love til AFP.

Meldingen kommer efter, at Tiger Woods og makkeren Steve Stricker som de eneste tabte begge deres matcher i fredagsrunden på Medinah Country Club ved Chicago.

De to nederlag var dog til at leve med for amerikanerne, der efter førstedagen fører den traditionsrige match mod Europa med 5-3.

Beslutningen om at bænke Woods og makkeren blev taget, efter at Woods ellers havde haft en nogenlunde fornuftig afslutning på fredagen. Han lavede således syv birdies, men da modstanderen, Nicolas Colsaerts, lavede otte, var det slut for Woods og Stricker.

- Nicolas havde en af de bedste runder med putteren, jeg nogensinde har set. Vi havde godt nok chancen på sidste hul, men den missede jeg, siger Tiger Woods.

Selv om den tidligere verdensetter i mange år havde succes med det meste, så har Ryder Cup altid været et svært bekendtskab for ham.

Woods har således kun en enkelt gang været med til at sikre USA Ryder Cup-trofæet, og det var helt tilbage i 1999.

Tiger Woods match blev i øvrigt afbrudt i et stykke tid fredag, fordi han efter et drive ramte en tilskuer. Woods gik over til den uheldige tilskuer og forsøgte at tale med ham, før han blev kørt til behandling.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.