Thisted

TIK: Vi har gjort hvad vi kunne

TIK Håndbold vil ikke gøre flere indsigelser mod planen for udvidelsen af Thy Hallen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det var til et idrætspolitiskvælgermøde i Thy Hallen op til kommunalvalget sidste år at debatten opstod. Arkivfoto: Peter Mørk

THISTED:Det var på et idrætspolitiskvælgermøde i midten af november, at TIK Håndbold gjorde oprør imod planen for ud- og ombygningen af Thy Hallen.

Projektet var ellers blevet godkendt af både Børne- og Familieudvalget og Kommunalbestyrelsen. Ikke desto mindre var håndboldklubben utilfredse med, at der i forlængelse af Thy Hallens Hal A kun bliver bygget en trekvarthal og ikke en hel håndboldhal.

- Men vi vil ikke gøre mere ved det nu. Vi har givet vores besyv med, men det er jo ikke kun for håndboldens skyld. Vi synes det vil være at fremtidssikre hele Thy hallen at få bygget en ny hel håndboldhal og ikke kun en trekvarthal, fortæller Michael Thomsen fra TIK Håndbolds bestyrelse.

Sagen har sidenhen været diskuteret i eliteidrætsrådet, men der er indtil videre ikke sket yderligere.

Det er Børne- og Familieudvalget, som tager sig af projektet om Thy Hallen. De har endnu ikke holdt udvalgsmøde efter den nye kommunalbestyrelse og de nye udvalg er tiltrådt. Sektionsleder for kultur og fritid i Thisted Kommune, Ole Jørgensen, oplyser, at Børne- og Familieudvalget vil få en status på projektet om udvidelsen af Thy Hallen i starten af februar.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.