Skolevæsen

Til eksamen blandt slik, ketchup og cider

Elever fra Borremose Efterskole til eksamen i Kvickly i Aars

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Carina Nielsen bikser cider på plads. Foto: Grete Dahl

AARS:16 elever på Borremose Efterskole var til en højst udsædvanlig eksamen i Kvickly i Aars tirsdag formiddag.

De var på det første hold efterskoleelever, der fik prøvet et helt nyt koncept af.

Skole og butik er enige om, at det er en win-win situation, fordi de unge får fingrene ned i virkeligheden og finder ud af, om f.eks. butiksfaget er noget for dem. Butikken får samtidig mulighed for at spotte de unge, der har lyst og flair for faget og som måske gerne vil have en lærerplads bagefter.

De unge gik til opgaverne med stor entusiasme og fik prøvet noget af den teori, som de har terpet i klasselokalet, prøvet af.

Et hold knoklede med at få ketchup til at stå pænt, andre med at præsentere cider på tilbud. På slikhylderne og blandt vaskemidler hed opgaven space - der handler om at stille varerne helt præcis, så de præsenterer sig bedst muligt.

Endelig havde to grupper også til opgave at dele smagsprøver ud i indbydende stande - med gifler med drys og cider på køl.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst