Til kamp mod beskidte tricks

Hobro har en klar dagsorden ved dagens møde i Divisionsforeningen

Hobro er utilfreds med AB. Foto: Torben Hansen

Hobro er utilfreds med AB. Foto: Torben Hansen

HOBRO:Først i går kunne Hobro ånde lettet op, da DBU afviste AB’s klage omkring nordjydernes kontraktforhold. Indtil da frygtede Hobro for en eksklusion fra fodboldspillernes 1. division.

AB har ingen klare beviser, men valgte alligevel at indbringe Hobro for urent trav på baggrund af en to måneder gammel artikel i Jyllands-Posten. Og den slags metoder huer ikke Hobro-formand Steen Juelsgaard.

- Jeg forventer, at vi kommer til at snakke om, hvad man må og kan, i forhold til den her historie, siger formand Steen Juulsgård til bold.dk.

- Er det det her vi mener, i kampen om at klare sig og skrabe point sammen i 1. division? Mener vi så også, at man må tage de her midler i brug? Det synes jeg er et godt tema til sådan et møde.

- Er der fri kamp på alle hylder og alle parametre, eller er der trods alt nogle spilleregler, vi skal overholde indbyrdes, spørger Juelsgård retorisk.

Alle 1. divisionsklubberne mødes i dag i Divisionsforeningen, for at drøfte en lang række ting. Blandt emnerne vil den nylige sag, hvor økonomiske forhold i Hobro blev indberettet til DBU af AB.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.