Til sidste taske er væk

Håber stadig nogen vil videreføre Brønderslevs lædervareforretning

Arne Jensen håber stadig, at han får afhændet butikken til nye, friske kræfter - han har ophørsudslag til butikken bliver solgt, eller til den sidste taske er solgt. Foto: Kurt Bering

Arne Jensen håber stadig, at han får afhændet butikken til nye, friske kræfter - han har ophørsudslag til butikken bliver solgt, eller til den sidste taske er solgt. Foto: Kurt Bering

BRØNDERSLEV:Store skilte med ”Ophørsudsalg” er sat på vinduerne hos Arne J i Nygade i Brønderslev - byens lædervareforretning.

Arne Jensen og hans hustru Inge vil gerne sælge butikken, men hidtil er den plan ikke lykkes, og nu har parret valgt at indlede et ophørsudsalg.

- Vi håber stadig på at få butikken solgt, og på nuværende tidspunkt er der to interesserede, der overvejer et køb, smiler Arne Jensen og tilføjer, at de tager sig god tid til at få solgt varerne i butikken.

Lejemål ikke sagt op endnu

- Vi har ikke sagt lejemålet op endnu, og vi har et halvt års opsigelse. Så dem der tror, at vi lukker 1. marts, kan godt tro om, griner Arne J.

- Vi bliver til den sidste taske er solgt, eller til nogen køber butikken.

Arne Jensen lægger ikke skjul på, at det har været en svær beslutning at afhænde - eller afvikle - den forretning, som Inge og han har drevet i snart 30 år.

- Det værste var at melde ud, at vi ville sælge butikken i efteråret. Og så var det også svært at indrykke annoncen om ophørsudslaget, tilføjer han.

Men nu er beslutningen truffet, og både Inge og Arne er afklaret med situationen.

- Vi har fået mange tilkendegivelser om, at det er trist, at vi lukker, men sådan er livet desværre. Nu skal vi på pension.

Arne Jensen fylder 65 år næste år, og Inge er 62 år.

Parret ser gerne - ikke mindst for byens skyld - at butikken bliver afhændet og fortsætter som specialbutik.

- Der må sidde nogen derude, som er klar til at tage over. Der er stadig brug for og behov for en lædervareforretning i Brønderslev - og der er lønninger i den, hvis man vil lægge kræfter i. Butikken ligger midt i Brønderslevs centrum, og man kan overtage butikken til næsten ingen penge. Så jeg fatter ikke, at vi ikke allerede har fundet en aftager, siger Arne Jensen, der fortsat har tro på, at der dukker én op, der kan sikre butikkens fremtid.

- For byen ville det være skønt, hvis lædervarebutikken fortsætter. For kundegrundlaget er her.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.