Snedsted

Tilbage i hverdagen efter brand i juli

Der var blomster til de første kunder, men ellers var det "business as usual", da købmand Morten Sjælland åbnede nødbutik to måneder efter hans rigtige forretning blev raseret af brand

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Jens Fogh-Andersen

SNEDSTED:En købmand uden forretning kan godt være en smile rastløs.

Men torsdag morgen vendte hverdagen tilbage for købmand Morten Sjælland, da han bød de første kunder indenfor i sin midlertidige nødbutik, der er indrettet i lokaler på Hovedgaden i Snedsted.

Snedsted har været uden dagligvareforretning i snart et par måneder, siden Morten Sjællands Spar-butik på Banegårdsvej brændte ned til grunden sidst på eftermiddagen den 7. juli.

Men torsdag straks efter otte kunne Morten Sjælland og hans personale sige godmorgen og velkommen indenfor til de første kunder i nødbutikken, som skal være i drift i det næste års tid indtil der er bygget en helt ny forretning på Banegårdsvej.

- Som købmand drømmer du nok altid om at bygge en helt ny butik efter dit eget hoved. Det har jeg også gjort, men jeg havde ikke forestillet mig, at jeg skulle realisere drømmen på den måde, det er sket, siger Morten Sjælland, der havde sin debut i detailbranchen som 16-årig for 24 år siden.

"Det ser godt ud", "vi har ventet på det", lød bemærkningerne fra de morgenfriske kunder, som fik en blomst med ud af butikken.

For selv om torsdag var "business as usual" for Morgen Sjælland og hans personale, var dagen alligevel så anderledes, at købmanden gav blomster fra morgenstunden. Også til andre damer end sin kone.

- Men hun ved det god, lød hans svar til en kunde, der spurgte, hvad konen mente om det indslag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.