Tilbage på historien

Lokalhistorisk Forening i Løgstør ude af stormvejr

John Nielsen, formand for Lokalhistorisk Forening. <i>Foto: Torben Hansen</i>

John Nielsen, formand for Lokalhistorisk Forening. Foto: Torben Hansen

LØGSTØR:Efter at Lokalhistorisk Forening for Løgstør og Omegn i vinter var ude i det værste stormvejr nogensinde, da der opstod en strid mellem formanden for foreningen og flere bestyrelsesmedlemmer, der medførte politianmeldelse, så er foreningen nu der, hvor den igen kan koncentrere sig om lokalhistorie.

- Efter den noget turbulente vinter fik foreningen ny bestyrelse på sidste generalforsamling, og den nyvalgte bestyrelse har siden da været i arbejdstøjet, ikke mindst i forbindelse med en ny opbygning af foreningens udstilling i lokalerne i Jernbanegade, siger formand John Nielsen.
Foreningen lægger allerede i dag, torsdag, ud med sit program efter ferien. Her er billedaften i foreningens lokaler i Torvegade 6 i Løgstør.
Torsdag 13. september er næste arrangement - det er i Pavillon Christiansminde, hvor journalist Per Jensen, Løgstør, blandt andet vil fortælle om sit arbejde på TV 2 Nord.
Torsdag 11. oktober er der igen henlagt et arrangement til Christiansminde - her er der besøg af brødrene Leif Kjærgard og Egon Pedersen, sønner af nu afdøde vognmand Johs. Pedersen, Raunstrup.
Torsdag 25. oktober er der igen billedaften i Torvegade, mens torsdag 8. november byder på et arrangement i Christiansminde. I samarbejde med Himmerlands Garderforening og Marinehjemmeværnet får man besøg af orlogspræst Ulrik Pilemand, Ulbjerg, som har sejlet med søværnets skib ”Absalon” i tre måneder i farvandene omkring Afrikas Horn - på jagt efter pirater. Han vil fortælles om hverdagen ombord og nogle af de opgaver, som en præst har. Sidste arrangement inden jul er torsdag 29. november, hvor der også er billedaften.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.