Tilfreds Tom K.: Et fantastisk Le Mans

Sejren glippede til slut, men alligevel er Tom Kristensen tilfreds med præstationen i 24-timers-løbet Le Mans.

Tilfreds Tom K.: Et fantastisk Le Mans

Selv om medkører Allan McNish's uheld tre timer før slut ødelagde Tom Kristensens sejrschancer i 24-timers-løbet Le Mans, er den danske racerkører tilfreds med det, han har været en del af det sidste døgn.

For danskerens veteranhold i Audi nummer 2 sluttede trods alt på en andenplads, og det var også en Audi, der kørte først over stregen, så resultatet blev altså det næstbedste, der kunne tænkes.

- Det har været et fantastisk Le Mans. Der er blevet gået til stålet hele vejen igennem, og de fortjente at vinde, siger Tom Kristensen til TV2 om vinderne i Audi nummer 1, André Lotterer, Marcel Fässler og Benoit Tréluyer.

Kristensens bil lå ellers på førstepladsen søndag middag, da Allan McNish kolliderede med autoværnet og dermed reelt sendte sejren over til kollegerne og rivalerne i den anden Audi.

Da stod det klart for danskeren, at han ikke i år fik sin niende sejr i det berømte løb.

- Personligt er det gået godt. Men jeg er ærgerlig over, at vi ikke vandt, for Dindo (medkører Rinaldo Capello, der søndag fyldte 48 og kørte sit sidste Le Mans) havde fortjent bedre.

- Publikum fik desværre ikke finalen mellem Lotterer og mig til sidst. Det havde jeg gerne set, siger Tom Kristensen, der for første gang sluttede på andenpladsen i løbet.

/ritzau/