Ledelse

Tilfredse i Jammerbugt

170 ledere og 1700 medarbejdere i Jammerbugt Kommune er blevet spurgt om deres tilfredshed med arbejdspladsen

Jammerbugt Kommunes ansatte og ledere er tilfredse med deres arbejdsplads.Arkivfoto

Jammerbugt Kommunes ansatte og ledere er tilfredse med deres arbejdsplads.Arkivfoto

JAMMERBUGT:Jammerbugt Kommunes aktuelle leder- og trivselsundersøgelse viser, at der er en god trivsel på arbejdspladserne samt at der er fokus på god ledelse.

Jammerbugt Kommunes gennemfører hvert andet år en leder- og trivselsundersøgelse på alle kommunale arbejdspladser. Og igen i år er der god grund til at være godt tilfredse med det samlede resultat.

Kommunen scorer nemlig meget fine resultater i undersøgelsen med fokus på trivsel og ledelse.

Undersøgelsen er gennemført før sommerferien med tilbagemeldinger fra ca. 1700 medarbejdere.

Ca. 170 ledere er blevet evalueret.

Både ledelses- og trivselsdelen afspejler en meget høj tilfredshed blandt de ansatte. Den højeste scorer, der kan opnås er 6, og den laveste er 1. Tager man kommunen som helhed, er gennemsnitsværdien for spørgsmål tilknyttet ledelsesdelen på 4,8 og for trivselsdelen er gennemsnitsværdien på 4,9 – altså noget over værdien 3,5, som er sat som skilleværdi for begge emner. De ansatte tillægger også ledelse og trivsel stor betydning. Værdien ligger på 5,4 for begge emner. Resultaterne er med andre ord meget flotte set over en bred vinkel.

Kommunaldirektør og formand for Hovedudvalget Henrik Hartmann Jensen er også meget tilfreds – og lægger vægt på, at det for kommunens arbejdspladser under ét er et flot ”gennemsnitsresultat”.

- Vi arbejder hele tiden på at optimere trivslen på de enkelte arbejdspladser og i forvaltningerne, og det ser ud til at dette arbejde bærer frugt”, udtaler kommunaldirektøren. Han lægger ligeledes vægt på, at ledelse gør en forskel.AA

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst