Tilfredshed hos lokal ejendomsmægler

Fra venstre Carsten Bech, Sussi Bech og Anja Mikkelsen. Foto: Jesper Bøss

Fra venstre Carsten Bech, Sussi Bech og Anja Mikkelsen. Foto: Jesper Bøss

Inden Carsten Bech blev ejendomsmægler, arbejdede han i den finansielle verden, nemlig i henholdsvis Himmerlandsbanken og Sparekassen Himmerland. Men ejendomsmæglerbranchen trak, og her har han boltret sig i snart 30 år. En periode, der har budt på lidt af hvert.

- Frem til 2008 gik det godt, markedet var stabilt og vi havde ikke oplevet de store udsving. Men så kom finanskrisen buldrende, og vi ramte bunden på boligmarkedet med et brag. Det tog nogle år at komme til hægterne igen, men de seneste er det gået stille og roligt fremad, og i dag er markedet fornuftigt og stabilt, fortæller Carsten, og fortsætter:

- Det er særligt velholdte étplans-villaer og små nedlagte landbrug, der er efterspurgte, mens det går en smule mere trægt med særligt de større nedlagte landbrug med en masse jord til, som førhen var meget eftertragtede.

- Vi dækker primært områderne Arden, Bælum, Terndrup, Kongerslev og til dels Skørping og Nørager, og her er der lige nu rigtig godt gang i Arden-området, ligesom der også er positive tendenser i Terndrup.

- Det er en klassisk tendens, at unge mennesker kommer tilbage til den by i vores område, de kommer fra, efter at have boet en årrække i eksempelvis Aalborg. De finder ud af, at de savner nærheden og at områderne her har alt det, de har behov for. Samtidig er priserne på husene jo meget mere attraktive end i storbyerne.

- Endelig er det jo også af positiv betydning for markedet, at pengeinstitutterne igen er overvejende positive overfor køberne, lyder det fra Carsten, der tegner EDC i Terndrup sammen med hustruen Sussi Bech og Anja Mikkelsen, der er ansat som ejendomsmægler.

EDC i Terndrup har i gennemsnit 150 vurderinger og 300 fremvisninger om året. Salgskartoteket indeholder i snit 80 emner, og hvert år gennemføres omtrent 50 handler.

- Vi har stor glæde af at være en del af EDC-kæden, som er Danmarks største ejendomsmæglerkæde. Det giver os en række fordele med fælles database, køberkartoteker, flotte boligpræsentationer og fælles markedsføring, herunder vores hjemmeside og indsatsen på internettet.

- Men det er også nødvendigt. Det er vigtigt hele tiden at udvikle sig, for både købere og sælgere har i dag meget høje krav, ligesom de er meget oplyste.

- Modsat tidligere er det i dag meget nemt at finde tidligere salgspriser på ejendommen, hvad der skyldes på huset, salgspriser i området og så videre. Køberne er derfor altid maksimalt forberedte, og dermed skal vi altid være helt skarpe. Men det vi såmænd også altid stræbt efter at være, lyder det afsluttende fra Carsten, der privat selv bor i Ladelund ved Haverslev med Sussi, og som i fritiden elsker en tur på cykel - både racer og mountainbike - ligesom formen også holdes ved lige med badminton i Haverslev Hallen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.