Tilfredshed med Kattegat Siloen

Både bygherre og arkitekt er glade for det endelige resultat af ombygning

Bygherren Kaj Christiansen er overordentlig tilfreds med det arbejde, som arkitekt Jens Hansen har udført i forbindelse med tilblivelsen af Kattegat Siloen.
 Foto: Carl Th. Poulsen

Bygherren Kaj Christiansen er overordentlig tilfreds med det arbejde, som arkitekt Jens Hansen har udført i forbindelse med tilblivelsen af Kattegat Siloen. Foto: Carl Th. Poulsen

FREDERIKSHAVN:Det er en tilfreds direktør for Frederikshavn Maritime Erhvervspark, Kaj Christiansen, der i dag kan åbne dørene til Kattegat Siloen. - Det er jo simpelthen en fornøjelse at stå her løradg 1. april og holde åbent hus. Det er virkelig dejligt. - Lige fra vi fik idéen, og til vi nu står her, så har det for mig været symbolet på den forandring, som Frederikshavn har været igennem i de seneste fem år, siger Kaj Christiansen. Han mener, at byggeriet alene i kraft af sine 55 meter i højden bliver et vartegn for Frederikshavn - og måske hele storkommunen, da man fra toppen af siloen kan se både Sæby i syd og Skagen i nord. Kaj Christiansen er særdeles godt tilfreds med det arbejde, som arkitekt Jens Hansen har udført. - Det her udtryk, som bygningen har fået, svarer ganske nøje overens med det, som arkitekten beskrev for os i nogle store penselstrøg, siger Kaj Christiansen. - Jeg er meget, meget tilfreds med arkitekten Jens Hansens indsats i den her forbindelse, og jeg synes, at det er blevet et kanonflot byggeri. Arkitekt Jens Hansen er naturligvis glad for roserne fra Kaj Christiansen, og han synes, at det har været en spændende opgave at omforme den gamle kornsilo. - Strukturen eller silhouetten af bygningen har jo ikke rigtig haft nogen karakter før. Bygningen har været projekteret til den funktion, som den skulle have som kornsilo, og så har man egentlig ikke tænkt så meget på, om det var noget, der så pænt ud. Det skulle jo bare fungere, siger han. Jens Hansen er dog meget glad for det resultat, som de mange håndværkere har præsteret. - Jeg er ovenud tilfreds. Det er blevet lige nøjagtig, som jeg havde tænkt, at det skulle blive. Selv om Kattegat Siloen i dag åbnes, så er det først med udgangen af juni, at samtlige etager i projektet er helt færdige.