EMNER

Tilfredshed med kommunens afgørelser

Vesthimmerlands Kommune har fået lavet en tilfredshedsundersøgelse - og den giver topkarakter

Formanden for Vesthimmerlands Kommunes tekniske udvalg, Niels Krebs Hansen (K). Arkivfoto

Formanden for Vesthimmerlands Kommunes tekniske udvalg, Niels Krebs Hansen (K). Arkivfoto

VESTHIMMERLAND:Formanden for Vesthimmerlands Kommunes tekniske udvalg, den konservative Niels Krebs Hansen, er godt tilfreds med en ny undersøgelse af borgernes tilfredshed med kommunens afgørelser på vandløbs- og naturområdet.

Formålet var at undersøge, hvordan borgerne oplever kvaliteten af kommunens sagsbehandling og afgørelser - og kommunens natur- og miljøafdeling scorer top-karakter i undersøgelsen.
Borgerne blev blandt andet spurgt om den skriftlige kommunikation - og her siger hele 94 procent, at de oplevede, at kommunens afgørelse var let at forstå, mens hele 89 procent af borgerne mener, at forvaltningen havde indhentet alle relevante oplysninger, inden der blev truffet en afgørelse.

- Som politiker hører jeg jo ikke til alle de afgørelser, som bare går glat igennem i forvaltningen uden det mindste bøvl. Det er jo ofte nogle af de afgørelser, hvor folk er utilfredse, vi som politikere hører om. Så jeg er meget, meget glad og stolt over, at forvaltningen scorer så flotte karakterer i undersøgelsen, siger udvalgsformanden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Oversvømmelser efter dobbelt skybrud
Luk