Danske tilhængere stod i lange køer inden landskamp

Dansk Boldspil-Union skriver, at sammenstød mellem politi og polske fans var årsag til billetkø ved Parken.

Ritzau
VM kval kamp Danmark-Polen. Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe
Fodbold 1. september 2017 23:27 - Opdateret 1. september 2017 23:28

Da VM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Polen fredag aften blev skudt i gang, ventede en lang række fodboldtilhængere fortsat på at få adgang til stadion. Det oplyser Ritzaus mand ved Parken.

Billetkøen stod stort set stille i længere perioder, og det gik derfor langsomt med at få folk ind på stadion, så de kunne se fodboldkampen.

Dansk Boldspil-Union (DBU) beklager situationen og skriver på Twitter, at kødannelsen var forårsaget af sammenstød mellem politi og polske fans.

- Flere danske fans måtte desværre vente alt for lang tid på at komme ind på stadion. Det er meget beklageligt.

- Der opstod voldsomme sammenstød mellem politiet og polske fans, og vi måtte prioritere sikkerheden og sikre, at aggressive polske fans ikke kom ind på stadion, skriver DBU på Twitter.

I kampens indledning var det tydeligt at se, at der var mange ledige pladser inde på det danske nationalstadion.

Flere tilhængere oplyste også på Twitter, at de var fanget i stort set stillestående køer i op mod en time inden kampstart.

Kampen mellem Danmark og Polen blev sparket i gang klokken 20.45 fredag aften. Allerede efter et kvarters spil bragte Thomas Delaney det danske landshold foran 1-0 i den vigtige kvalifikationskamp.

På det tidspunkt var der stadig en del tomme sæder at se på stadion.

I løbet af første halvleg begyndte Parken stille og roligt at blive fyldt op, og da Andreas Cornelius kort før pausen gjorde det til 2-0, så det ud til, at alle tilskuere så småt havde fundet deres pladser.

Dansk Boldspil-Union (DBU) havde på forhånd opfordret folk til at komme i god tid til kampen og til at lade bilen stå derhjemme.

Årsagen var både, at landskampen var meldt udsolgt, men også at den såkaldte DHL-stafet fredag blev løbet rundt om Fælledparken.

Vurderingen fra DBU lød, at op mod 70.000 mennesker ville blive samlet i nærheden af Parken fredag - enten for at se landskamp eller for at løbe.

Danmark endte med at vinde fredagens landskamp med 4-0.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...