EMNER

Tillidsfolk utilfredse med fyringer og flytninger

Nedskæringer hos Forsvarets Personeltjeneste i Hjørring

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Sektorformand HK Stat Nordjylland, Jette Videnkjær, er stærkt utilfreds med planerne for nedskæringer i Forsvarets Personeltjeneste i Hjørring. Arkivfoto: Claus Søndberg

HJØRRING:Sektorformand HK Stat Nordjylland, Jette Videnkjær, er stærkt utilfreds med, at forsvarsforliget koster 29 HK ansatte ved Forsvarets Personeltjeneste i Hjørring deres job.

- Der forsvinder 29 gode kompetencer fra Forsvarets Personeltjeneste og det er jo ikke just i denne ende af landet, at der er masser af ledige job, siger Jette Videnkjær.

- Da Hjørring i sin tid mistede Hærens Materielkommando, besluttede man politisk netop at flytte personeltjenesten til Hjørring som kompensation. Det er derfor for dårligt, at man fra Forsvarets side lægger nedskæringerne af de 53 militære og 29 civile stillinger ind under forsvarets ledelsesret.

Der var 130 stillinger i Forsvarets Personeltjeneste i Hjørring. Der bliver 48 tilbage.

Besparelser på Forsvarets Personeltjeneste er dog ikke et overstået kapitel.

- Man har allerede meldt ud, at der skal skærer yderligere 100 mellem 2014-2017. Jeg er bange for, at man igen kigger på Hjørring i den forbindelse. Min frygt er, at den langsigtede plan er at centralisere hele Forsvarets Personeltjeneste i Ballerup, siger Jette Videnkjær.

De 53 militært ansatte i Forsvarets Personeltjeneste i Hjørring forflyttes.

I Ballerup sidder tillidsmand Milton Christensen. Han er tillidsmand for de 48 af de 53 militære i Hjørring, som er medlemmer af Centralforeningen for Stampersonel.

- Det er beklageligt, at der er så mange af vore folk i spil i Hjørring. De skal rykkes rundt til hele landet, men vi ved endnu ikke hvor, siger Milton Christensen.

Han er desuden utilfreds med, at det endnu engang er Forsvarets Personeltjenestes folk, som skal rykkes rundt med.

- Vi har siden 2005 været med i flere omrokeringer end andre dele af forsvaret, siger Milton Christensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.