Tilskuere blev inviteret ud på gulvet

Fest og forårsopvisning i Harken Hallen

Zumba-pigerne gav den gas, og publikum blev udfordret til at komme ud på gulvet, så der kom lidt sved på panden.Privatfoto <i>Privatfoto</i>

Zumba-pigerne gav den gas, og publikum blev udfordret til at komme ud på gulvet, så der kom lidt sved på panden.Privatfoto Privatfoto

VREJLEV-HÆSTRUP:Hallen var pyntet op til forårsfest, da Harken Ungdoms- og Gymnastik Forening afholdt forårsopvisning. Alle foreningens hold viste rigtig flot gymnastik og der var besøg af gæstehold fra SHI/TUI, Retromix.

- Det var super dejligt at se at alle hold gjorde det rigtig godt. De små blev af forældre trukket ind på gulvet på et stykke stof. Puslinge-holdet legede indianere, drenge- og pigeholdet dansede gangnam style, Minimix lavede serie med stokke og Herretons løftede en af deres trænere ind på gulvet i flotteste stil på den store nedspringsmåtte. Zumbapigerne gav den gas, og publikum blev udfordret til at komme ud på gulvet og prøve med og det var der mange der gjorde, så der kom lidt sved på panden, fortæller Dorthe Jensen, formand for gymnastikafdelingen.

Efter endt vintersæson starter sommersæsonen op, og Harken UGF tilbyder zumbatomic, zumba for børn, street dance for de friske fra 7 år, zumba fitness for unge/voksne og sommersjov for hele familien.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.