Tilsted Ungdomsklub fejrer 30 år med flytning

Tilsted Ungdomsklub har fået nyrenoverede lokaler, men svindende medlemskartotek og farvel til diskoteket slår skår i glæden.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Tre computere hvor der må spilles og surfes så meget man vil, internettet skal dog lige op at køre, men det burde snart være ordnet.

Tilsted Ungdomsklub har sagt farvel til deres gamle lokaler, og er flyttet ind oven på Børnehaven Kathøj ved Tilsted Skole. De unge brugere af klubben har været nødt til at sige farvel til både diskotek og billard-bord, da flyttemændene kom. De nye faciliteter inkluderer både bordfodbold-bord, tre computere med spil og internetadgang, en Playstation 2 og en Nintendo Wii med flere joysticks, så klubgængerne kan kæmpe imod hinanden. Der er også en boldbane bag skolen, som de unge kan benytte. Desværre er den dog ikke belyst, men det arbejder klubleder Dorthe Legaard på at få ændret. Hun har sendt en ansøgning til Thisted Kommune, så de unge i Tilsted også kan spille noget fodbold om aftenen. Samtidig med de nye lokaler, kan Tilsted Ungdomsklub fejre deres 30 års jubilæum, som de har ventet med at fejre til de nye lokaler stod klar. Der er 10 - 15 unge primært fra Tilsted og Tingstrup Skole, som bruger ungdomsklubben hver mandag og torsdag, når den holder åbent. Presset af Thisted - Vi er meget tilfredse, især hvis medlemstallet ikke bliver højere, så er det helt okay, siger klubleder Dorthe Legaard. De nye lokaler er ikke så rummelige som de tidligere, men det er medlemskartoteket heller ikke. - Hvis vi kommer op på 25 medlemmer igen, som vi håber på, så bliver det problematisk med pladsen, fortsætter klublederen. Tilsted Ungdomsklub er nemlig hårdt presset af Thisted Ungdomsklub, hvor mange af deres medlemmer er deserteret til. I første omgang har de udvidet medlemsskaren, så femte klasserne også kan komme i klubben, for på den måde at få flere brugere. Savner diskoteket - Vi kunne selvfølgeligt godt tænke os, at forældrene herude bakkede os op i stedet for at køre deres børn ind til byen, fortæller Dorthe Legaard. Men det vigtigste er, at de unge er tilfredse med de nye lokaler, og det lyder meldingen, at de er. Det eneste, der smerter, er, at de mistede deres diskotek. - De savner at skrue vildt op, slutter Dorthe Legaard.