Tiltalt om overgreb mod steddatter: Hun har opdigtet det

En mor og hendes kæreste lod ifølge politiet mænd voldtage lille pige. Overgrebene er ren fantasi, siger de.

Hverdagen blev med ét til et mareridt for en otteårig pige, da hun sammen med sin mor flyttede ind hos morens nye kæreste i Skagen i begyndelsen af 2014.

Det er i hvert fald, hvad anklager Karina Skou forsøger at bevise i Retten i Hjørring, hvor moren og den 52-årige mand er tiltalt for en stribe overgreb og krænkelser mod pigen.

Forklaringerne fra den lille pige har dog ingenting på sig, fastslår manden i retten.

- Jeg er helt sikker. Det er hundrede procent. Jeg var højst alene med hende et par gange. Det er løgn og latin, alt det hun kommer med, siger den 52-årige mand med markant nordjysk dialekt.

Parret er tiltalt for en række seksuelle krænkelser mod pigen, ligesom de skal have ladet flere mænd tvinge hende til samleje og oralsex, alt imens de så på.

Anklagen lyder desuden på, at pigen mindst tre gange er blevet voldtaget af sin stedfar.

Af anklager Karina Skous spørgsmål antydes det, at overgrebene skal være foregået på toilettet.

- Men jeg var aldrig på toilet med hende. Hun (moren, red.) ville ikke have det, og det ville jeg heller ikke selv. Jeg er af den gamle skole. Det er kvinder, der står for den slags, siger manden, der i størstedelen af sit liv har arbejdet som fisker.

De påståede overgreb stoppede tilsyneladende først, da den i dag 10-årige pige blev tvangsfjernet fra moren og stedfaren, da man mente, at hjemmet var præget af en usund alkoholkultur. Efterfølgende fortalte pigen sin plejemor om forbrydelserne.

- Jeg tror simpelthen, at hun finder på det i ren frustration over at være blevet fjernet. Normalt var hun en livsglad pige. Jeg hjalp med matematik, og vi spillede kort og ludo. Vi havde det godt sammen, siger den tiltalte.

Men det gør det jo ikke lettere for hende at komme hjem, når hun siger sådan noget, indvender anklageren.

- Nej, jeg ved heller ikke, hvorfor hun gør det, svarer stedfaren.

I retten er det kommet frem, at den 53-årige mor og den 52-årige mand ikke længere er sammen. Det har dog ikke noget at gøre med, at de mistænker hinanden for at have gjort noget mod pigen, fastslår de begge i deres forklaringer.

Parret står til en længerevarende fængselsstraf, hvis de kendes skyldige i forholdene.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.