Tiltalt til ny kæreste: Jeg graver ham ned

"Et er at sige det, noget andet er at gøre det." Sådan forklarer den tiltalte i drabssagen i Næstved.

Tiltalt til ny kæreste: Jeg graver ham ned

Kun ni dage inden den svindeldømte forretningsmand Henrik Haugberg Madsen forsvandt, talte hans registrerede partner om at grave ham ned.

"Jeg har kun et alternativ, og det er at vride nakken rundt på ham og grave ham ned et eller andet sted. Det er dér, jeg er ved at være."

Ordene fra en lydoptagelse i en bil 2. november 2010 er tirsdag blevet afspillet i Retten i Næstved.

Her er partneren BM sammen med en anden mand tiltalt for at have dræbt Madsen og derefter parteret liget.

Det var BMs nye kæreste, en kvinde, der optog samtalen under en køretur. Lydfilen har politiet fundet på kvindens computer - og den belaster nu BM.

Under afhøringen siger senioranklager Morten Ebbe Nielsen til BM, at det er grove ord at bruge.

- Hvis man er frustreret, så siger man nogle ting. Et er at sige det, noget andet er at gøre det, svarer BM.

Efter godt 20 år sammen med Madsen var det ved at være slut for BMs vedkommende. Senioranklageren spørger, om Madsen var en møllesten om halsen på ham?

- Ikke ligefrem en møllesten. Men jeg ville gerne væk. Man forlader ikke bare én efter så mange år, svarer han.

I bilen hører man også BM forsikre kæresten om, at "der går max 14 dage endnu, så er vi sammen." Og lidt senere: "Vi har en eller anden idiot i vores liv, der ligger på tværs."

Henrik Madsen blev sidst set i live 11. november 2010 ved en feriehytte i Karrebæksminde, hvor han og BM boede midlertidigt.

Ifølge BM kan eks-samleveren være stukket af til udlandet, hvor han lever af penge, som parret har scoret i forbindelse med en stribe svindelnumre.

Under køreturen i bilen hører man også BM bede kæresten om at aflevere 100.000 kroner til den medtiltalte CS i Herfølge.

De to anklagere hævder, at det var betaling for de mange redskaber, som CS skulle købe og derefter partere liget af den dræbte Madsen med.

Det afviser BM. Han siger, at pengene var beregnet til revisor og andre udgifter i forbindelse med overdragelse af syv ejendomme til CS.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.