Tine Baun efter semifinalegyser: Det her er vildt

Tine Baun er meget stolt og glad efter en nervepirrende All England-semfinale, der måtte ud i tre sæt.

Tine Baun efter semifinalegyser: Det her er vildt

Tine Baun får den bedst tænkelige afslutning på karrieren, når hun søndag spiller finale i All England for fjerde gang.

Den 33-årige dansker måtte dog kæmpe hårdt mod sydkoreaneren Sung Ji-Hyun, der først overgav sig i et spændende tredje sæt, hvor Tine Baun holdt hovedet koldt.

- Jeg er kommet tilbage flere gange i den her hal, og kræfterne finder jeg et eller andet sted.

- Jeg får vendt nogle sindssyge føringer til de andre. Jeg skal virkelig sunde mig, for det her er helt vildt. Og det er vildt at stå i finalen i min sidste kamp, siger hun til Badminton Danmark.

Tine Baun fik en dårlig start på kampen, men arbejdede sig stille og roligt tilbage. Og jo længere tid der gik, jo mere fokuseret virkede hun.

- Jeg tænkte ikke på noget tidspunkt, at det kunne slutte i dag. Ved 19-19 tænkte jeg bare: Nu spiller vi om den matchbold.

- Jeg var så dybt inde i den kamp, at man troede, det er løgn. Jeg havde den gode følelse i kroppen hele vejen, siger Baun.

At kampen skulle vare en time og et kvarter og først blive afgjort til allersidst i tredje sæt, havde hun allerede på fornemmelsen inden semifinalen.

- Hun har lige vundet Korea Open og har god selvtillid, og jeg vidste, at det ville blive en lang kamp, hvis jeg skulle vinde den. Derfor er det også ubeskriveligt, siger Baun.

Hun spiller søndag finale mod thailænderen Intanon Ratchanok, der er seedet otte i turneringen. Tine Baun selv er seedet som nummer syv.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.