Tivoli hyldede barfodede Emmelie

Den barfodede grandprix-vinder, Emmelie de Forest, blev modtaget af jublende fans i Tivoli.

Tivoli hyldede barfodede Emmelie

Omkring 12.000 mennesker stod stimlet sammen foran Plænen i Tivoli, da den danske vinder af det europæiske melodi grand prix, Emmelie de Forest, søndag eftermiddag sang vindersangen "Only Teardrops".

Veninderne Belina, Elna og Christina var blandt de mange fremmødte. Sammen med syv andre veninder havde de fulgt lørdagens finale med "sushi, bobler og glimmer".

Da fejringen var en realitet, brød de ud i et sandt glædesrus, så stemmerne var nu lidt rustne, men humøret stadigt i højt.

- Emmelie er den helt rigtige vinder. Hun er en fremragende ambassadør for Danmark. Nu glæder vi os bare til at høre hende live, siger en hæs 31-årige Belinda Kristiansen.

Selv om lørdagens varmerekord var erstattet af faretruende skyer, spredte den 20-årige nordjyde fra Mariager smil og varme, da hun trådte ind i Tivoli.

Publikum brød ud i "Jaaaa, Emmelie. Tillykke. Hvor er hun god".

- Ej altså, hvor er her mange mennesker. Det er jo helt vildt. Jeg er så taknemmelig for al den opbakning, jeg har fået under vejs. Jeg har kun sovet fem timer i nat, så jeg er en smule træt, sagde en storsmilende Emmelie fra scenen, efter hun havde sunget sin vindersang.

Publikum brød ud i latter, da hun blev bedt om at forklare, hvorfor hun optræder i bare tæer.

- Jamen faktisk har jeg gjort det altid. Jeg føler, jeg har meget mere jordforbindelse, når jeg ikke vralter rundt i stiletter. Jeg ved, at der er flere sangere, der har det på samme måde. Det giver bare en større frihed, sagde Emmelie.

Det var langt fra kun danske fans, der havde fundet vej til Tivoli. Også et indisk turistpar havde købt adgangsbillet til Tivoli for at høre den danske vinder.

- Det var så fint. Vi har også noget, der minder om melodi grand prix i Indien. Men det her er noget helt andet. Kulturen er jo en hel anden. Det var fantastisk at opleve hende, siger 60-årige Minna Vishawanalh.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.