Tjekkisk sensation er færdig i Wimbledon

Lukas Rosol, der slog Rafael Nadal ud af turneringen, er nu selv færdig i Wimbledon.

Tjekkisk sensation er færdig i Wimbledon

Den sensationelle sejr over andenseedede Rafael Nadal i torsdags forblev et enligt højdepunkt for Lukas Rosol i dette års Wimbledon.

Lørdag var det slut for tjekken, der er nummer 100 på verdensranglisten. 27.-seedede Philipp Kohlschreiber fra Tyskland var for stærk en modstander i tredjerundekampen, der blev afviklet på den meget lidt glamourøse bane 12.

Kohlschreiber vandt relativt enkelt med 6-2, 6-3 og 7-6 og kvalificerede sig dermed til fjerde runde af den traditionsrige turnering for første gang.

- Jeg følte mig egentlig godt tilpas i dag, men det blæste lidt, og det hjalp mig ikke.

- Han spillede godt, og han gav mig ikke mange chancer, lyder det fra Rosol, der altså hurtigt kom ned på jorden igen efter at have leveret en af alle tiders største Wimbledon-overraskelser.

Kohlschreiber præsterede for to uger siden også at slå Rafael Nadal på græs i en turnering i tyske Halle. Alligevel var han glad for, at det var Rosol og ikke Nadal, han stod overfor denne gang.

- Hvis jeg havde mødt Nadal, ville det have været 10-90 i hans favør. Mod Rosol var det mere 50-50, siger Philipp Kohlschreiber.

Han møder nu den amerikanske kvalifikationsspiller Brian Baker i fjerde runde.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.