Tjørnelund håber på snarligt comeback

Hobro-backen træner igen med holdet

Jacob Tjørnelund håber at kunne gøre comeback allerede i den kommende weekend. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Jacob Tjørnelund håber at kunne gøre comeback allerede i den kommende weekend. Arkivfoto: Lars Pauli Lars Pauli

HOBRO:I sidste sæson var venstrebacken Jacob Tjørnelund en af de mest stabile spillere hos Hobro IK i Superligaen med hele 29 kampe med fuld spilletid.

Men i denne sæson har ikke betrådt græstæppet i Superligaen siden 30. august i et nederlag på 2-0 mod FC Midtjylland på grund af en dobbelt fibersprængning i lysken.

Men nu lysner det igen for backen.

- Jeg håber faktisk på at kunne være med omkring truppen allerede i weekenden mod FC Nordsjælland, men ellers er jeg i hvert fald helt sikker på, at jeg er klar igen på den anden side af landskampene mod Sverige, siger han.

Mens han har siddet ude, har Adama Tamboura vikarieret på pladsen, efter han blev hentet ind på en fri transfer, da transfervinduet var lukket.

- Jeg skal være ærlig og sige, at jeg synes, han har gjort det godt, men når jeg er tilbage på mit topniveau, så føler jeg mig fuldt ud berettiget til at spille den plads. Man kan også sige, at hvis jeg ikke var blevet skadet, så var han ikke blevet hentet ind, og der er vel også en grund til, at han kun har fået en aftale på fire måneder, ræsonnerer Jacob Tjørnelund.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.