Tjørnelund: På grænsen til det pinlige

Hobro-backen kom i fokus på sin gamle hjemmebane i Haderslev

Jacob Tjørnelund i aktion i mandagens nedtur i Haderslev. Foto: Claus Søndberg

Jacob Tjørnelund i aktion i mandagens nedtur i Haderslev. Foto: Claus Søndberg

HADERSLEV:Jacob Tjørnelund var mandag aften tilbage på sin gamle hjemmebane i Haderslev, men den oplevelse vil Hobro-backen gerne glemme så hurtigt som muligt. SønderjyskE vandt nemlig superligakampen 3-0.

- Vi var godt nok sløje. Vi tabte alle andenbolde og dueller. Det var på grænsen til det pinlige, mener han.

Jacob Tjørnelund kom i fokus på både godt og ondt, da kampen blev afgjort i slutningen af første og starten af anden halvleg. I det 45. minut sendte han et frispark på stolpen.

- Jeg kunne godt mærke, at jeg ramte den godt, men den snittede lige en spiller i muren, for ellers tror jeg, at den var gået ind. Det kan vi bare ikke bruge til noget som helst her bagefter, siger backen.

Kort ind i anden halvleg så Jacob Tjørnelund skidt ud, da han lod Tommy Bechmann komme øverst til et indlæg ved bagerste stolpe, så han gjorde til det 3-0.

- Indlægget bliver snittet henover Mads Justesen, og så overrasker den mig, erkender han.

- Vi skal glemme den her kamp hurtigst muligt og være klar til på fredag, hvor der venter en sindssyg vigtig kamp mod FC Nordsjælland, siger Tjørnelund.

Hobro og FCN er efter fem runder begge en del af bunden, hvor fire hold alle står noteret for fire point. De øvrige er Brøndby og Esbjerg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden